Jelisaveta progovorila o scenama SEKSA, ono što je rekla ŠOKIRAĆE VAS!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisaveta progovorila o scenama SEKSA, ono što je rekla ŠOKIRAĆE VAS!

Dve nedelje otkako je emitovana epizoda serije "Ubice mog oca" u kojoj Jelisavete Orašanin ima žestoku scenu seksa sa kolegom Predragom Bjelcem, glumica je konačno rešila da progovori na tu temu.

Nije nam poznat razlog iz kog je Jelisaveta toliko dugo odbijala da da bilo kakav komentar na ovu temu, a sada kaže kako, z početak, nije bila gola, te da se ništa nije ni videlo.

Printskrin: RTS

- Za početak, nisam bila gola. Bila sam u kupaćem kostimu, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se faktički ne vidi ništa. S te strane mi nije bilo neprijatno. Ipak, ja sam živo biće i normalno je da je uvek malo neprijatno snimati takve scene - istakla je Orašaninova.

Ona je prokomentarisala i ekipu sa kojom je sarađivala u seriji.

Prinstkrin: RTS HD

- Mislim da je serija božanstveno napisana. To se i vidi. Zato ima toliku gledanost. Glumačka ekipa je savršena, reditelj je predivan - objasnila je Jelisaveta za Blic uz komentar da je i od Vuka Kostića, koji takođe glumi u istoj seriji, imala priliku mnogo da nauči.

(telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelisaveta progovorila o scenama SEKSA ono sto je rekla SOKIRACE VAS

Izvor: medio.rs, 27.Nov.2016

Glumica je konačno rešila da progovori o eksplicitnim scenama koje je sinimila sa kolegom Predragom Bjelcem..Dve nedelje otkako je emitovana epizoda serije “Ubice mog oca” u kojoj Jelisavete Orašanin ima žestoku scenu seksa sa kolegom Predragom Bjelcem, glumica je konačno rešila da progovori...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.