Milan Pajević podneo ostavku na mesto šefa kancelarije za evropske integracije

Izvor: Press, 01.Avg.2013, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Pajević podneo ostavku na mesto šefa kancelarije za evropske integracije

Pajević je rekao Tanjugu da ostavku podnosi povodom odluke da u rekonstruisanoj Vladi članovi više ne budu Mlađan Dinkić i Suzana Grubješić, na čiji je poziv pre godinu dana prihvatio mesto direktora Kancelarije za evropske integracije.

On je naveo da mu je bilo zadovoljstvo i čast da u proteklih godinu dana radi, kako je rekao, u najboljem organu srpske administracije.

Pajević je izrazio očekivanje da će proces evropskih integracija Srbije biti uspešno nastavljen, u čemu će, kao i do sada, nemerljiv doprinos nastaviti da daju njegove koleginice i kolege, vredni i posvećeni profesionalci iz Kancelarije za evropske integracije.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Pajević podneo ostavku

Izvor: Kurir, 01.Avg.2013

BEOGRAD - Direktor Vladine kancelarije za evropske integracije Milan Pajević podneo ostavku...Pajević je pre godine preuzeo rukovođenje Kancelarijom na čijem je čelu do tada bila Milica Delević. Pajevića je na to mesto predložio URS, koji više nije deo vladajuće koalicije...U obrazloženju...

Nastavak na Kurir...

Milan Pajević podneo ostavku

Izvor: EurActiv Srbija, 01.Avg.2013

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za evropske integracije Milan Pajević podneo je 1. avgusta ostavku na tu funkciju zbog odluke da u rekonstruisanoj Vladi ne budu članovu Ujedinjenih regiona Srbije (URS). "Povodom odluke da u rekonstruisanoj Vladi ne budu Mladjan Dinkić i Suzana Grubješić, na čiji...

Nastavak na EurActiv Srbija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.