Masovna tuča na Ilegalnom rejvu u Londonu: Mladići se nemilosrdno sekli noževima i mačetama (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna tuča na Ilegalnom rejvu u Londonu: Mladići se nemilosrdno sekli noževima i mačetama (FOTO) (VIDEO)

Najmanje jedna osoba je izbodena tokom masovnog sukoba noževima, palicama i mačetama u Stamford Hilu u Londonu posle "ilegalnog rejva", javljaju danas britanski mediji.

Kako navodi "Ekspres", povređeni 19-godišnji tinejdžer, koji nije zadobio povrede opasne po život, prebačen je u bolnicu.

Car smashed by gangs of up to 30 youths in #StamfordHill. Big police presence and reports of stabbings. Large area cordend off. pic.twitter.com/q9sYMSRAVH

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Vaughan Roberts (@Vaughan_EDR) June 21, 2017

Prema rečima portarola londonske policije, njeni pripadnici pozvani su na lice mesta nešto posle ponoći.

Raša tudej je javila da je policija pozvana da zaustavi "nasilje u kojima se koriste mačete i mačevi nakon ilegalnog rejva" u Londonu.

Large Police response to #StamfordHill after youths gathering ends in a second night of violence and blood. Lots of machetes and swords seen pic.twitter.com/rJ1rJcbDsW

— Shomrim N.E. London (@Shomrim) June 20, 2017

Snimci sukoba objavljeni su na Jutjubu.

Svedoci navode da se oko 30 mladića sukobilo različitim oružjem od noževa do bejzbol palica, kao i da su uništavali vozila.



Do sukoba je došlo već drugu noć zaredom.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Potop u Beogradu: Nakon paklenog dana snažno nevreme tutnji prestonicom (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017

Glavni grad Srbije večeras je zadesilo jako nevreme sa grmljavinom oko 8:30...Jaka kiša sa olujnim vetrom pogodila je Novi Beograd, ali i druge delove grada...Na donjem Dorćolu, u Dunavskoj ulici kolovoz je pod vodom, a građani u naselju Medaković i naselju Braće Jerković se žale da vetar lomi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.