Ilegalni rejv: Masovni sukobi u Londonu, mačete... VIDEO

Izvor: B92, 21.Jun.2017, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ilegalni rejv": Masovni sukobi u Londonu, mačete... VIDEO

London -- Najmanje jedna osoba je izbodena tokom masovnog sukoba noževima, palicama i mačetama u Stamford Hilu u Londonu posle "ilegalnog rejva", piše "Raša tudej".

RT ističe da je policija pozvana na lice mesta da zaustavi "nasilje u kojima se koriste mačete i mačevi nakon ilegalnog rejva" u Londonu.

Snimci sukoba objavljeni su na Jutjubu.

Svedoci navode da se oko 30 mladića sukobilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << različitim oružjem od noževa do bejzbol palica, kao i da su uništavali vozila.

Inače, navodi se da do sukoba dolazi drugu noć zaredom.

Policija za nerede apelovala je na mladiće da napuste susedstvo pre nego što je blokirala oblast.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masovna tuča NOŽEVIMA, MAČETAMA I PALICAMA u Londonu posle "ilegalnog rejva"

Izvor: Blic, 21.Jun.2017

Najmanje jedna osoba je izbodena tokom masovnog sukoba noževima, palicama i mačetama u Stamford Hilu u Londonu posle "ilegalnog rejva"...Policija je pozvana na lice mesta da zaustavi "nasilje u kojima se koriste mačete i noževi nakon ilegalnog rejva" u Londonu...Large Police response to #StamfordHill...

Nastavak na Blic...

Brutalno: Masovna tuča u Londonu, sevali noževi, palice, mačete (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 21.Jun.2017

Najmanje jedna osoba je povređena tokom masovne tuče u Stamford Hilu u Londonu posle "ilegalnog rejva", prenose britanski mediji. ..Tokom tuče sevali su noževi, palice i mečete, a 19-godišnji mladić hitno je prevezen u bolnicu...Large Police response to #StamfordHill after youths gathering ends...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.