MILOV REŽIM PROGLASIO AMBASADORA SRBIJE ZA NEPOŽELJNU OSOBU? Hitno se oglasio Mandić, otkrio sve detalje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 19:00

MILOV REŽIM PROGLASIO AMBASADORA SRBIJE ZA NEPOŽELJNU OSOBU? Hitno se oglasio Mandić, otkrio sve detalje!

Andrija Mandić se oglasio na Tviteru.

Vlast Mila Đukanovića i odlazeća Vlada Duška Markovića nije mogla otići u prošlost, a da se prethodno još jednom ne obruka.

Potez proglašavanja ambasadora Srbije za nepoželjnu osobu u Crnoj Gori samo pokazuje stepen očajanja u kom se odlazeći režim nalazi.

Ambasador >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Božović je izrekao samo onu istorijsku istinu kojom se ponosi srpski narod u Crnoj Gori. To treba da mu služi na čast jer da je nešto drugo rekao, i to vrijeme i događaje drugačije ocijenio, zamerio bi mu njegov narod.

Влада Душка Марковића није могла отићи у прошлост, а да се претходно још једном не обрука. Потез проглашавања амбасадора Србије за непожељну особу у Црној Гори само показује степен очајања у ком се одлазећи режим налази. 1/3

— Андрија Мандић (@amandic65) November 28, 2020

Ovakav odnos odlazećeg režima nije samo odnos prema Srbiji nego prvenstveno prema srpskom narodu u Crnoj Gori. Upravo su naši preci organizovali Veliku skupštinu srpskog naroda 1918. godine i ujedinili Crnu Goru i Srbiju. To njima služi na čast, a nama na ponos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MANDIĆ: Proterivanje Božovića pokazuje stepen očajanja u kome je odlazeći režim u CRNOJ GORI!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2020

Predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić, izjavio je večeras da odluka o proterivanju ambasadora Srbije iz Crne Gore pokazuje "stepen očajanja u kome se nalazi odlažeći režim" Mila Đukanovića i Duška Markovića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.