MARINA TUCAKOVIĆ PRAVA KUMA: Posluzi dala 2.000 evra za njihovu slavu!

Izvor: Kurir, 11.Dec.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARINA TUCAKOVIĆ PRAVA KUMA: Posluzi dala 2.000 evra za njihovu slavu!

Osim što svom radniku finansira kompletnu proslavu Nikoljdana, ona mu priprema slavske specijalitete

Tekstopisac Marina Tucaković svesrdno pomaže Miroslavu Tanasijeviću, koji godinama radi za nju i s kojim se okumila. Pored toga što ga redovno plaća za obavljanje fizičkih poslova u kući, kao i za povremeno pomaganje u komponovanju i pisanju, Marina je odlučila da na njegovu slavu potroši >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 2.000 evra!

Danijela Tanasijević, Miroslavljeva supruga, kaže da zahvaljujući Marini lepo žive. - Miroslav dobija baš dobru platu - kaže ona.

Marina je potvrdila i ispričala da to neće biti prvi put da mu sprema slavu.

"Godinama to radim tako jer smo Miroslav i ja kumovi. Krstila sam mu sve četvoro dece. Preuzela sam pripremanje njegove slave i zaista se potrudim da im napravim razne vrste jela i obezbedim hranu i piće za njegove goste, ali i da im ostane u izobilju kad prođu svečani dani", rekla je autorka najvećih folk i pop hitova.

Iako se trudi da na trpezi Tanasijevića 19. decembra bude i ića i pića, Marina se kratko zadržava u njihovoj kući u naselju Ripanj.

"Za jelovnik ja sam glavni majstor, ali deo posluženja naručujem. Zajedno sa vozačem, odnosno taksistom koji me uvek vozi, sve popakujem u auto i odnesem im u Ripanj. Ne zadržavam se dugo jer tog dana slavi i Ceca Ražnatović, a njenu slavu ne propuštam. Popijem kafu, uverim se da je sve okej i idem dalje", ispričala je Marina.

Piše za „Miligram“, Željka i Brenu

Marina kaže da za nju nema odmora jer je velika potražnja pevača za njenim pesmama. Pored novog albuma za “Miligram”, piše i pesme za Željka Joksimovića i Lepu Brenu, i to u timu sa Damirom Hadnanovićem.

Foto: Nebojša Mandić

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Marina Tucaković potroši 2.000 evra da bi svojoj posluzi spremila slavu

Izvor: Svet, 11.Dec.2014

Tekstopisac Marina Tucaković svesrdno pomaže Miroslavu Tanasijeviću, njenom zaposleniku koji godinama radi za nju i s kojim se okumila. Pored toga što ga redovno plaća za obavljanje fizičkih poslova u kući, kao i za povremeno pomaganje u komponovanju i pisanju, Marina je odlučila da na njegovu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.