Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2021, 15:20

Košarac: BiH priprema poljoprivredni popis 2023, posljednji bio 1960.

SARAJEVO - Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, kazao je danas nakon sastanka s entitetskim ministrima poljoprivrede da BiH priprema poljoprivredni popis koji bi trebalo da se desi u septembru 2023. godine. Kazao je da je to veoma važan zadatak s obzirom na to da je posljednji popis poljoprivrede u BiH bio 1960. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Košarac: BiH priprema poljoprivredni popis 2023, posljednji bio 1960.

Izvor: Capital.ba, 18.Jan.2021

SARAJEVO – Staša Košarac, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, kazao je danas nakon sastanka s entitetskim ministrima poljoprivrede da BiH priprema poljoprivredni popis koji bi trebalo da se desi u septembru 2023. godine. Kazao je da je to veoma važan zadatak s obzirom na to da je...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.