Kazna za odgovorne u ministarstvima

Izvor: RTS, 02.Mar.2013, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazna za odgovorne u ministarstvima

Potpredsednik SNS-a Igor Mirović rekao da na sednici Predsedništva stranke nije bilo reči o rekonstrukciji Vlade. Odgovorni u ministarstvima i državnim organima biće kažnjeni za propuste, rekao je Mirović.

Na sednici Predsedništva SNS-a danas nije bilo reči o rekonstrukciji vlade niti o konkretnim imenima, ali će odgovorni u ministarstvima i državnim organima biti kažnjeni za propuste u svom radu, rekao je potpredsednik stranke Igor Mirović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Mirović je posle sednice rekao novinarima da će lider stranke Aleksandar Vučić u ponedeljak saopštiti konkretna imena i mere protiv onih koji su napravili propuste u radu.

On je ponovio da ne može da govori o imenima ali da je reč i o ministrima, kao i drugima koji su činili propuste a nisu članovi stranke ali su uključeni u sistem rada ministarstava.

Mirović je naveo da će Vučić javnost o tome obavestiti u ponedeljak jer se želi da se u sledeća dva dana prikupe svi relevantni podaci i donesu prave odluke koje će biti predstavljene javnosti.

Prema njegovim rečima, situacija sa mlekom je kampanja Demokratske stranke i pojedinih medija. 
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kazne za odgovorne u ministarstvima

Izvor: RTS, 02.Mar.2013

Ko je odgovoran za situaciju s mlekom u Srbiji i da li je bilo propusta u rešavanju tog problema, bila je glavna tema sednice Predsedništva SNS-a. Epilog će biti poznat u ponedeljak, kada bi Vučić trebalo da saopšti imena odgovornih, ali i mere koje će protiv njih biti preduzete...Na sednici Predsedništva...

Nastavak na RTS...

Vučić u ponedeljak o merama protiv odgovornih

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Mar.2013, 01:00

Na sednici predsedništva SNS danas nije bilo reči o rekonstrukciji vlade niti o konkretnim imenima, ali će odgovorni u ministarstvima i državnim organima biti kažnjeni….Na sednici predsedništva SNS danas nije bilo reči o rekonstrukciji vlade niti o konkretnim imenima, ali će odgovorni u ministarstvima...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.