SNS: Biće kažnjeni i ministri i svi odgovorni

Izvor: Mondo, 02.Mar.2013, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Biće kažnjeni i ministri i svi odgovorni

Odgovorni u ministarstvima i državnim organima biće kažnjeni za propuste u svom radu, zaključilo Predsedništvo SNS. Među njima će biti i ministri. Aleksandar Vučić u ponedeljak objavljuje imena.

prev next 0 0

 

1 / 2

 

2 / 2

Na sednici predsedništva SNS danas nije bilo reči o rekonstrukciji vlade niti o konkretnim imenima, ali će odgovorni u ministarstvima i državnim organima biti kažnjeni za propuste >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u svom radu, rekao je potpredsednik stranke Igor Mirović.

Mirović je posle sednice rekao novinarima da će lider stranke Aleksandar Vučić u ponedeljak saopštiti konkretna imena i mere protiv onih koji su napravili propuste u radu.

On je ponovio da ne može da govori o imenima ali da je reč i o ministrima, kao i drugima koji su činili propuste a nisu članovi stranke ali su uključeni u sistem rada ministarstava.

Mirović je naveo da će Vučić javnost o tome obavestiti u ponedeljak jer se želi da se u sledeća dva dana prikupe svi relevantni podaci i donesu prave odluke koje će biti predstavljene javnosti.

Igor Mirović se obratio novinarima posle sednice Predsedništva koja je završena posle sat i po vremena, a počela je u 11 sati.

Pre toga, u 10 sati, Aleksandar Vučić primio je u stranačnim prostorijama ministra poljoprivrede Gorana Kneževića.

On je nakon sastanka sa Vučićem rekao da će se Vučić u ponedeljak obratiti javnosti i dati svoje rešenje slučaja mleko.

Knežević je novinarima u sedištu SNS rekao da je prvog potpredsednika vlade i lidera naprednjaka upoznao sa svim činjenicama vezanim za aferu mleko i sa eventualnim propustima koji su se desili u sistemu bezbednosti hrane.

Sa druge strane, dodao je Knežević, upoznao sam predsednika sa medijskom hajkom i eventualnim političkim kontekstom čitave priče.

"Takođe, predsednik je meni rekao određene stvari. Razgovarali smo dugo i nakon sednice Predsedništva u ponedeljak će se predsednik obratiti javnosti i dati svoje rešenje ovog slučaja", rekao je Knežević.

"Knežević je juče najavio da je spreman da ponese odgovornost pa i podnese ostavku, ukoliko se pokaže da je njegova odgovornost u aferi sa mlekom najveća.

Knežević je, gostujući na RTS, rekao da je, ako se pokaže da je njegova odgovornost najveća, potpuno spreman da ponese odgovornost i podnese ostavku.

(Tanjug, foto: Tanjug, Tanja Valič)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić će u ponedeljak kazniti odgovorne

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2013

Na sednici predsedništva SNS danas nije bilo reči o rekonstrukciji vlade niti o konkretnim imenima, ali će odgovorni u ministarstvima i državnim organima biti kažnjeni za propuste u svom radu, rekao je potpredsednik stranke Igor Mirović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.