KOMEDIJA! Haradinaj se u Prištini šlihtao Makronu želeći mir sa Beogradom, Tači pričao o pridruživanju tzv. Kosova NATO-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMEDIJA! Haradinaj se u Prištini šlihtao Makronu "želeći mir" sa Beogradom, Tači pričao o pridruživanju tzv. Kosova NATO-u

Uloga Francuske u postizanju sporazuma između Beograda i Prištine sve je veća, izjavio je na prijemu u francuskoj ambasadi povodom Dana pada Bastilje, premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj

On je pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se još više angažuje na rešavanju tog pitanja.

- Koristim ovu priliku da zahvalim na tome i pozovem francuskog predsednika da se još vise angažuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na rešavanju ovog pitanja koje je klučno za dalji dijalog - kazao je Haradinaj.

Francuska ambasada u Prištini organizovala je večeras svečani prijem povodom 14. jula, Nacionalnog praznika Francuske, a prijemu su, pored brojnih zvanica, prisustvovali i predsednik i premijer lažne države, Hašim Tači i Haradinaj.

Francuski ambasador Didije Šaber je u obraćanju prisutnima naglasaio da dijalog između Beograda i Prištine mora biti nastavljen. Šaber je, pored ostalog, rekao i da "Kosovo zaslužuje da se nađe u Međunarodnoj zajednici.

Tači je u svom obraćanju naglasio da će tzv. Kosovo nastaviti da bude uporno u svojim težnjama da se što pre pridruži NATO i EU.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: NATO,   Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.