Izvor: Blic, 14.Jul.2019, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Sve veća uloga Pariza u dijalogu Beograda i Prištine

Uloga Francuske u postizanju sporazuma između Beograda i Prištine sve je veća, izjavio je na prijemu u francuskoj ambasadi povodom Dana pada Bastilje, premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj, koji je pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se još više angažuje na rešavanju tog pitanja.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOMEDIJA! Haradinaj se u Prištini šlihtao Makronu "želeći mir" sa Beogradom, Tači pričao o pridruživanju tzv. Kosova NATO-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019

Uloga Francuske u postizanju sporazuma između Beograda i Prištine sve je veća, izjavio je na prijemu u francuskoj ambasadi povodom Dana pada Bastilje, premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj..On je pozvao francuskog predsednika Emanuela Makrona da se još više angažuje na rešavanju tog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dačić: Kako Haradinaj poštuje ulogu Francuske videlo se i u Berlinu

Izvor: Blic, 14.Jul.2019

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić večeras je prokomentarisao izjavu premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaj o ulozi Francuske u postizanju sporazuma između Beograda i Prištine, ironično primetivši: "Vidim koliko Haradinaj poštuje ulogu Francuske".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.