Joksimović sa Fabricijem: Ceo format dijaloga o Kosovu vezan za EU

Izvor: Danas, 18.Jan.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović sa Fabricijem: Ceo format dijaloga o Kosovu vezan za EU

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović rekla je danas da navija za to da Evropska unija, kao statusno neutralni činilac u dijalogu Beograda i Prištine, dobije novi impuls i snagu i pomogne u nalaženju zajedničkog rešenja za pitanje Kosova. Članak Joksimović sa Fabricijem: Ceo format dijaloga o Kosovu vezan za EU se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU integracije podržava 55 odsto građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2019

Evropske integracije podržava 55 odsto građana Srbije, rekla je danas ministarka evropskih integracija Jadranka Joksimović, koja je predstavila najnovije šestomesečno istraživanje tog ministarstva, urađeno prema standardu Evrobarometra...Joksimović je rekla da je istraživanje pokazalo stabilnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kako je nestala Evropska unija?

Izvor: Danas, 18.Jan.2019

Opredeljenje za Evropsku uniju ne prati podrška vlasti, opozicije, medija, duboke države, dubokog društva: ona je zla maćeha, ali na samrti. Članak Kako je nestala Evropska unija? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.