Jedna od tema razgovora Putina i Vučića će biti...

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jedna od tema razgovora Putina i Vučića će biti..."

Moskva -- Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da će rastuća napetost na Balkanu biti jedna od tema predstojećih razgovora Vladimira Putina i Aleksandra Vučića.

On je istakao da će to biti tema iako, kako je dodao, poseta srpskog predsednika nije direktno povezana s tim pitanjem.

"Susret je planiran pre nekoliko meseci, prema tome, njegova realizacija nije povezana sa rastom napetosti u regionu", rekao je Peskov u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Moskvi, prenosi Tass.

On je naglasio da narode dve zemlje veže zajednička istorija, prijateljska osećanja i veoma široke trgovinsko-ekonomske veze.

"Naravno i rastuća napetost na Balkanu će biti na dnevnom redu razgovora koji su, ponovaljam, planirani pre nekoliko meseci", rekao je Peskov.

Vučić boravi u radnoj poseti Rusiji a sa Putinom će razgovarati sutra.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gde je Rusija u Srbiji?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutno je u Moskvi gde će se u utorak sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Vučić je pred posetu najavio da će sa Putinom razgovarati o ekonomskim i političkim temama, naročito u vezi sa Kosovom. Objasnio je da Srbija, šta god da radi, mora da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Vučić: Putin dolazi u Srbiju, upoznat kakvu podršku očekujemo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2018, 00:34

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je naišao na razumevanje i iskreni i prijateljski stav predsednika Rusije Vladimira Putina i Ruske Federacije po pitanju Kosova i Metohije...Vučić je novinarima u Moskvi, nakon sastanka sa Putinom, rekao da je ruskog predsednika upoznao do najsitnijih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.