IVANOVIĆ HVALI PRIVREMENOG SELEKTORA: Ćurčić zaslužuje kredit i strpljenje

Izvor: Kurir, 18.Nov.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANOVIĆ HVALI PRIVREMENOG SELEKTORA: Ćurčić zaslužuje kredit i strpljenje

Srbija je pobedila Grčku sa 2:0, a Ćurčić je privremeno vodio ekipu posle raskida ugovora sa dosadašnjim selekotorom Dikom Advokatom

HANJA - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović podržao je Radovana Ćurčića za selektora nacionalnog tima.

"Ćurčić zaslužuje kredit i strpljenje. On je imao udela u igri na utakmici sa Grčkom. Ima jasnu viziju. Ova igra jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << model, ali nije dovoljno dobra za konačan cilj", rekao je Ivanović posle prijateljske utakmice sa Grčkom na Kritu.

Srbija je u gradu Hanja pobedila Grčku sa 2:0, a Ćurčić je privremeno vodio ekipu posle raskida ugovora sa dosadašnjim selekotorom Dikom Advokatom.

"Sve je delovalo mnogo ozbiljnije nego do sada, znalo se ko šta radi na terenu, koji je čiji posao. Ali, ne treba sada praviti euforiju, jer treba imati u vidu i to da su Grci bili pod većim pritiskom od nas", kazao je Ivanović.

Srbija će narednu utakmicu odigrati u martu, kada će gostovati Portugalu u četvrtom kolu Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. "Orlovi" posle tri susreta imaju samo jedan osvojen bod i pretposlednji su na tabeli, iza Danske, Portugala i Albanije, a ispred Jermenije.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.