HAOS U PARLAMENTU LAŽNE DRŽAVE! Osmani okrenula leđa Mustafi: Odbila da predsedava sednicom na kojoj je izabrana vlada

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 18:26

HAOS U PARLAMENTU LAŽNE DRŽAVE! Osmani okrenula leđa Mustafi: Odbila da predsedava sednicom na kojoj je izabrana vlada

Neočekivano stala na stranu Kurtija

Predsednica parlamenta lažne države Kosova Vjosa Osmani, članica Demokratskog saveza Kosova (DSK), odbila je da predsedava današnjom sednicom, na kojoj je izglasana nova vlada, što je u javnosti protumačeno kao da je "promenila stranu" i priklonila se Pokretu Samoopreljenje dosadašnjeg premijera Aljbina Kurtija.

Umesto Osmanijeve sednicom je predsedavao njen zamenik Kujtim Šalja. DSK i predsednik tog saveza Isa Mustafa se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu izjasnili o bojkotu Osmanijeve. Inače, to nije prvi put da se Osmanijeva stavlja na Kurtijevu stranu, niti da "okreće leđa" svojoj stranci.

Ona je glasala protiv nepoverenja Kurtiju i njegovoj vladi, iako je to glasanje održano na predlog Demokratskog saveza Kosova, stranke čiji je Osmani član, odnosno funkcioner.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.