Goran Vesić potvrdio; Vučić ga predložio za svog zamenika u Izbornom štabu

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 12:23

Goran Vesić potvrdio; Vučić ga predložio za svog zamenika u Izbornom štabu

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS-a Goran Vesić potvrdio je danas da ga je Aleksandar Vučić predložio za zamenika šefa Izbornog štaba.

"Za mene je velika čast što je predsenik Vučić predložio Predsedništvu da budem njegov zamenik u Izbornom štabu. To je za mene dokaz da mogu da pružim konkretan doprinos da naša stranka pobedi na svim nivoima, od predsedničkih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preko parlamentarnih do lokalnih izbora", izjavio je Vesić za Tanjug.

Vesić je naveo da će se kampanja SNS-a oslanjati na prezentaciju dosadašnjih rezultata i vizije budućnosti.

"Pokazaćemo grajanima impresivne rezultate, bez obzira da li je reč o spoljnoj politici, ekonomiji, društvu ili kulturi. I zaista se Srbija nije nikada uspešnije razvijala i s druge strane to će biti naš kredibilitet da damo ljudima viziju o tome kako će se Srbija razvijati narednih godina", rekao je Vesić.

On je istakao da je apsolutno siguran da će Aleksandar Vučić kao predsednički kandidat sve liste SNS-a dobiti apsolutnu većinu, i da će to biti glas građana za rad, razvoj i da Srbija odlučuje o svojoj sudbini samostalno, bez uticaja velikih sila.

"Kada kažemo da je danas prosečna plata u Bepogradu 741 evro, a bila je oko 433 evra 2013, mi sada glasamo da prosečna plata u Beograu 2030. godina bude 200.000 dinara", rekao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda je dodao je da je u Beogradu otvoreno 170.000 radnih mesta, da je u Srbiji izgrađeno 200 fabrika i da se gradi 12 autoputeva.

"Kada kažemo da ćemo u martu imati između Beograda i Novog Sada voz koji će saobraćati brzinom od 200 kilometara na sat, to znači da je glas za Aleksandra Vučića glas da sutra to imamo i do Niša i do drugih gradova Srbije. Tako da, glasajući za Aleksandra Vučića glasamo za razvoj, što će biti naša osnovna poruka", zaključio je Vesić.

Očekuje se i da na izbornoj listi naprednjaka budu i nekadašnji košarkaški reprezentativac Marko Kešelj, džudista Nemanja Majdov, osvajač zlatne medalje na Svetskom prvenstvu 2017, kao i stonoteniserka Borislava Perić Ranković, osvajačica dve srebrne i jedne zlatne na Paraolimpijskim igrama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.