Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac Sergej Trifunović ozbiljno povrijeđen

BEOGRAD - Glumac Sergej Trifunović noćas je povrijeđen pod nepoznatim okolnostima na Vračaru.

On je oko 4 sata ujutru pronađen na ulici sa brojnim ujedima u predjelu ruku i vidljivom povredom glave, a zatim je prebačen u bolnicu.

Nisu poznate okolnosti pod kojima je Trifunović povrijeđen.

List Kurir je stupio u vezu sa predstavnikom za štampu poznatog glumca Sergeja Trifunovića i fondacije "Produži život" Katarinom Danojlić koja je na pitanje da li se napad desio i kako samo odgovorila: Nemam komentar.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povrijeđen Sergej Trifunović

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Feb.2016

Policija je privela Gorana Ilića (41) koji se sumnjiči da je prethodne noći napao glumca Sergeja Trifunovića ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru, ali nakon što je ispitan "u svojstvu građanina" pušten je na slobodu, prenosi RTS. Glumac Sergej Trifunović oglasio se poslije vijesti da je...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Sergej Trifunović napadnut na Vračaru

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Feb.2016

BEOGRAD - Beogradski portali objavili su detalje napada na glumca Sergeja Trifunovića koji se dogodio rano jutros na Vračaru...Glumac je pronađen oko 4 sata na Vračaru kako povrijeđen leži na ulici s brojnim tragovima ujeda na rukama i povredom glave...Kako Kurir nezvanično saznaje, napad se desio...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.