Evakuisan komesarijat policije zbog smrada

Izvor: Beta, 25.Feb.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan komesarijat policije zbog smrada

PARIZ, 25. februara 2014. (Beta-AFP) - Komesarijat policije u gradu Berk na severu Francuske u utorak je morao da bude evakuisan pošto je već tri nedelje zaposlenima teško da rade zbog nepodnošljivog i konstantnog smrada, prenose francuski mediji.

Prema izvorima komesarijata u kojem radi više od 60 policajaca i zaposlenih, neki zaposleni su otvorili bolovanje pošto su se razboleli od smrada.

Policajci i stranke se ne zadržavaju duže od 15 minuta jer posle toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << nekima pozli i dolazi do velike iritacije organizma, kao što su otežano disanje, crvenilo očiju, curenje nosa i stomačni bolovi.

Sanitarna služba već tri nedelje bezuspešno pokušava da otkrije uzrok smrada.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Evakuisan komesarijat francuske policije zbog nepodnošljivog smrada

Izvor: Blic, 25.Feb.2014

Komesarijat policije u gradu Berk na severu Francuske danas je morao da bude evakuisan pošto je već tri nedelje zaposlenima teško da rade zbog nepodnošljivog i konstantnog smrada, prenose francuski mediji...Prema izvorima komesarijata u kojem radi više od 60 policajaca i zaposlenih, neki zaposleni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.