Ešton sa Dačićem i Tačijem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2012, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ešton sa Dačićem i Tačijem

BRISEL -

Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton održaće u Briselu treći sastanak sa premijerima Srbije Ivicom Dačićem i Kosova Hašimom Tačijem u okviru nastavka dijaloga Beograda i Prištine, koji se odvija uz posredovanje Evropske unije, saopšteno je iz njenog kabineta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U kratkom saopštenju se kaže da će sastanak biti nadgradnja prethodnih sastanaka održanih 19. oktobra i 7. novembra i da predstavlja priliku da se nastavi dijalog o normalizaciji odnosa između dve strane.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi na Jarinju

Izvor: Danas, 04.Dec.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić posle trosatnog razgovora s visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton i premijerom Kosova Hašimom Tačijem, najavio je da će „do Nove godine biti puštena u rad četiri administravna prelaza“. Dačić tvrdi da Srbi neće morati da uzimaju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.