Direktorka crnogorske Agencije za sprečavanje korupcije puštena da se brani sa slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2024, 10:07

Direktorka crnogorske Agencije za sprečavanje korupcije puštena da se brani sa slobode

Direktorka crnogorske Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović puštena je da se brani sa slobode, nakon što je sinoć saslušana kod sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, prenose Vijesti.
Ona ja uhapšena pre dva dana, a Specijalno državno tužilaštvo je tereti da je zloupotrebila službeni položaj i sebi i drugima nezakonito pribavila imovinsku korist u iznosu od više od 60.000 eura, u periodu od avgusta 2020. do februara 2024. godine.
"Odbijen je predlog SDT-a da se prema okrivljenoj P.J. odredi pritvor, dok su prema istoj određene mere nadzora zabrana napuštanja stana, zabrana pristupa i sastajanja sa određenim licima i oduzimanje putne isprave", izjavila je poprtparol podgoričkog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.