Dačić ubeđen da nam vize neće vratiti

Izvor: Kurir, 26.Okt.2012, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić ubeđen da nam vize neće vratiti

Zar vi mislite da je moguće da ja idem na razgovore sa ( Hašimom) Tačijem u prisustvu Ketrin Ešton, a da nama bude ukinut bezvizni režim. To je nelogično, rekao premijer

UŽICE - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Užicu da je Srbija daleko od ukidanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vizne liberalizacije i precizirao da to naročito nije spojivo sa politikom Vlade Srbije i nivoom odnosa koje država ima sa EU.

Dačić je istakao da je ubeđen da ukoliko Srbija bude vodila jednu konstruktivnu politiku štiteći svoje nacionalne i državne interese i pokazujući spremnost da bude deo u rešavanju problema azilanata, sigurno neće doživeti suspenziju vizne liberalizacije.

"Zar vi mislite da je moguće da ja idem na razgovore sa ( Hašimom) Tačijem u prisustvu Ketrin Ešton, a da nama bude ukinut bezvizni režim. To je nelogično", rekao je Dačić novinarima.

Dačić je pustio u rad novu liniju za bojenje u fabrici Impol Seval u Sevojnu, u koju je kompanija uložila 17 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Daleko je Srbija od viza

Izvor: B92, 26.Okt.2012

Užice -- Premijer Ivica Dačić izjavio je da je Srbija daleko od ukidanja vizne liberalizacije. Dačić je dodao da nije izvesno da će Srbija dobiti "uslovi datum"...Dačić je istakao da je ubeđen da, ukoliko Srbija bude vodila konstruktivnu politiku, štiteći svoje nacionalne i državne interese...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.