Članovi i pristalice SNS-a na protestu protiv naslovnica

Izvor: RTS, 01.Dec.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi i pristalice SNS-a na protestu protiv naslovnica

Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke i građani Niša okupili su se ispred Narodnog pozorišta odakle su krenuli u šetnju do Tržnog centra Kalča u znak protesta zbog pojedinih medijskih sadržaja prethodnih dana.
Oni su nosili odštampane mete, znak "Stop" i transparnte na kojima je pisalo "Stop krvavom scenariju" i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Đilase ne ubijaj Srbiju".

Povod su fotografija na povučenoj naslovnoj strani časopisa "NIN" na kojoj je predsednik Vučić ispred snajpera i karikatura u listu Danas na kojoj je predsednik Vučić sa odštampanom metom na grudima ispred puščane cevi.
Protest je organizovan preko Fejsbuk grupe "Stop krvavom scenariju".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠ UZ PREDSEDNIKA: Članovi i pristalice SNS na protestu protiv SRAMNIH NASLOVNICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019

Prema zvaničnoj proceni policije više od 6000 ljudi izašlo je na ulice Niša da podrži predsednika...Veliki broj članova i simpatizera SNS okupio se danas kod pozorišta u Nišu u znak protesta protiv naslovnice nedeljnika "NIN" i Koraksove karikature na naslovnoj strani lista Danas na kojoj je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Protest u Nišu zbog naslovnice NIN-a i Koraksove karikature

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2019

Veliki broj članova i simpatizera SNS okupio se danas kod pozorišta u Nišu u znak protesta protiv naslovnice nedeljnika NIN i Koraksove karikature na naslovnoj strani lista Danas na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazan kao snajperska meta...Učesnici protesta nosili su parole sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.