CIA RAZOTKRILA MRAČNI PLAN BIN LADENA: Lider Al Kaide hteo da istrebi Srbe na Kosovu, pun mu računar srpskih svetinja

Izvor: Press, 20.Nov.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIA RAZOTKRILA MRAČNI PLAN BIN LADENA: Lider Al Kaide hteo da istrebi Srbe na Kosovu, pun mu računar srpskih svetinja

Među dokumentima pronađenim u računaru ubijenog lidera Al Kaide, koje je objavila CIA, nalazi se fotografija Hrama Svetog Dimitrija u Kosovskoj Mitrovici i mapa grada.
Foto EPA/Printscreen Youtube 
Ubijeni lider terorističke Al Kaide Osama bin Laden bio je veoma zainteresovan za južnu srpsku pokrajinu, pokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dokumenti koji su pronađeni u njegovom ličnom kompjuteru, a čije fajlove je objavila američka Centralna obaveštajna agencija (CIA).
„Pronašli smo i baner na kom piše ’Kosovo džihad — muslimansko istrebljenje kosovskih hrišćana‘, kao i mapu Kosova iz doba Otomanskog carstva na kojima su prikazani Priština i Vučitrn“, navedeno je na sajtu „Politike“.
Pretragom interneta, utvrdili smo da je mapa Kosovske Mitrovice i crkva u tom gradu prvobitno objavljena na sajtu Bi-Bi-Si­ja u tekstu pod naslovom „Kosovski Srbi se suočavaju sa teškim odlukama“.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Press...






Povezane vesti

CIA OBJAVILA ŠOKANTNA DOKUMENTA: Bin Laden hteo da pobije Srbe na Kosmetu, planirao rušenje crkava! ČITAJTE U KURIRU

Izvor: Kurir, 21.Nov.2017, 08:00

Ubijeni vođa terorista svojevremeno je planirao udar na južnu srpsku pokrajinu, a među njegovim stvarima pronađene su mapa Kosovske Mitrovice i fotografija tamošnje svetinje

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.