Bruka je što su Dačić i Stefanović imali važnija posla od ispraćaja ruskih spasilaca!

Izvor: Press, 27.Maj.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bruka je što su Dačić i Stefanović imali "važnija" posla od ispraćaja ruskih spasilaca!"

- U stiuaciji kada je ceo svet priskočio Srbiji u pomoć, svedoci smo kako grupa ruskih spasilaca odlazi ispraćena grupom desničara, umesto da je neko od dva ministra to učinio, ovo je velika bruka države i velika sramota - rekao je Stefanović u parlamentu, u delu sednice kada poslanici svakog utorka i četvrtka postavljaju pitanja.

Prema rečima Stefanovića, to su ljudi koji su rizikovali svoje živote u spasavanju života građana Srbije i zato ministri unutrašnjih i spoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poslova traba da odgovore koje su im to obaveze bile važnije od ispraćaja ruskih spasilaca u Rusiju.

Stefanović je od ministra Stefanovića takođe zatražio odgovor i dokle se stiglo u istrazi napada na aktivistu DS Danila Bobića tokom izbornog procesa u Vrbasu, pošto se počinilac zna, kao i šta se dešava sa objavljenim informcijma o, kako je rekao, evidentnoj kupovini glasova u opštinama Pećinci, Vrbasu i Odžacima.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić: Poplave slučajno u opštinama gde SNS nije na vlasti, ispituju se eventualni propusti!

Izvor: Press, 27.Maj.2014

Vučić je prilkom posete selu Kržava pored Krupnja, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da nije upućen niti ima uvid kako su državni organi konkretno reagovali na terenu i da će mu to biti poznato nakon izveštaja ministarstava, ali i dodao da je zadovoljan reakcijom vlade, pre svega njenom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.