Bivši britanski ambasador NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Tramp je istupio iz nuklearnog sporazuma samo U INAT OBAMI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši britanski ambasador NASTAVLJA DA ŠOKIRA: "Tramp je istupio iz nuklearnog sporazuma samo U INAT OBAMI!"

Donald Tramp se povukao iz iranskog nuklearnog sporazuma iz "diplomatskog vandalizma", kako bi prkosio svom prethodniku Baraku Obami, napisao je bivši britanski ambasador u Vašingtonu Kim Derok.

Donald Tramp se povukao iz iranskog nuklearnog sporazuma iz "diplomatskog vandalizma", kako bi prkosio svom prethodniku Baraku Obami, napisao je bivši britanski ambasador u Vašingtonu Kim Derok u novootkrivenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šokantnom dopisu Dauning stritu, prenosi "Mejl on sandej".

Derok je naveo da se američki predsednik povukao iz nuklearnog sporazuma "iz ličnih razloga" i nagovestio da je bilo podela među njegovim najbližim saradnicima.

Prošle nedelje "Mejl on sandej" objavio je dokumenta u kojima je Derok opisao administraciju predsednika SAD Donalda Trampa kao "nesposobnu" i "disfunkcionalnu" što je izazvalo diplomatski spor između Londona i Vašingtona, nakon čega je Derok podneo ostavku.

I thought diplomats were supposed to be, you know, diplomatic. #KimDarroch #ChristopherSteele https://t.co/7gLOdYNT3j

— J F Redfern 🇺🇸🌳☀️ (@jfredfern) July 7, 2019

Britanski zvaničnici su pokrenuli istragu kako bi pronašli osobu odgovornu za curenje dokumenata, prenosi Rojters.

Prema pisanju "Sandej tajmsa" koji se poziva na neimenovane izvore iz vlade, osumnjičeni jei dentifikovan i pretpostavke da bi curenje dokumenata moglo da bude rezultat hakerskog napada neke strane države su isključene.

Direktor antiterorističke policije upozorio je medije da ne objavljuju ova dokumenta jer bi to moglo da predstavlja kršenje zakona o državnoj tajni.

Pogledajte rezultate

(VIDEO) Misteriozna organizacija iz "Da Vinčijevog koda": Rade u tajnosti, ima ih jako malo, a kada zgreše SUROVO SE SAMOKAŽNJAVAJU
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.