Anketa: Makron nije dobio prelaznu ocenu od Francuza

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Maj.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anketa: Makron nije dobio prelaznu ocenu od Francuza

Francuski predsednik Emanuel Makron, koji sutra obeleževa godinu dana na vlasti, nije dobio prelaznu ocenu od svojih gradjana, rezultati su danas objavljene ankete u pariskim medijima.   Makron je dobio ocenu 8/20, dok je za prelaznu ocenu neophodno 10/20, navodi se u studiji koji je sproveo institut BVA. Ista anketa sprovedena je u aprilu 2013. godine posle prve godine mandata prethodnog predsednika, socijaliste Fransoa Olanda. Tadašnji predsednik je dobio još nižu ocenu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

PAO GODINU: Makron nije dobio prelaznu ocenu od Francuza

Izvor: Kurir, 04.Maj.2018

Francuski predsednik Emanuel Makron, koji sutra obeleževa godinu dana na vlasti, nije dobio prelaznu ocenu od svojih građana, rezultati su danas objavljene ankete u pariskim medijima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.