AP: Ubijen učenik u SAD, nakon što je pucao na policiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Apr.2021, 03:54

AP: Ubijen učenik u SAD, nakon što je pucao na policiju

Policija je ubila učenika koji je pucao na njih u srednjoj školi u Tenesiju u ponedeljak. Jedan policajac je ranjen, prenosi AP. Direktor istražnog biroa Tenesija Dejvid Rauš (David B. Rausch) rekao je na konferenciji za novinare u ponedeljak da je policija nakon dojave pronašla učenika u toaletu u srednjoj školi Ostin Ist Magnet (Austin-East Magnet) u Noksvilu, gradu oko 290 kilometara istočno od Nešvila. Naredila mu je izađe, ali nije hteo da se povinuje i tada je navodno otvorio vatru,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik pucao u školi u Tenesiju, policija ga ubila

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2021

VAŠINGTON - Učenik koji je otovrio vatru u srednjoj školi u Noksvilu, u američkoj saveznoj državi Tenesi, poginuo je, a više osoba, među kojima i policajac je povrijeđeno tokom incidenta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.