Jelena Karleuša: Ponovo plavuša ( FOTO)

Izvor: S media, 07.Jul.2011, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Ponovo plavuša ( FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša uspela je da izdrži jedva dve nedelje bez plave boje kose. Vest da je vratila boju kosu, po kojoj je prepoznatljiva, pevačica je podelila sa prijateljima na društvenim mrežima: Tviter i Fejsbuk

Da je "biti plavuša" jedna vrsta opsesije govori i primer Jelene Karleuše koja je posle dve nedelje svoju kosu ponovo prefarbala u bebi plavu boju.

Naime, JK se za potrebe nastupa koji je imala u finalu rijalitija " >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Veliki brat" ofarbala u pepeljastu sivu nijansu i činilo se da ništa neće menjati, bar ne tako brzo.

Diva je ovu vest podelila najpre sa prijateljima na Tviteru, a nekoliko minuta kasnije ovom informacijom "počašćeni" su i pevačicini fanovi na Fejsbuku.

Da li će novo - stara frizura biti rešenje na duže staze ili samo na nekoliko dana, ne znamo, ali jedno je sigurno - svaka promena je dobra.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Jelena Karleuša

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dugo ti je i trajala smeđa: JK ponovo plavuša!

Izvor: Scandal.rs, 07.Jul.2011

Pevačica Jelena Karleuša uspela je da izdrži jedva dve nedelje bez plave boje kose. Vest da je vratila boju kosu, po kojoj je prepoznatljiva, pevačica je podelila sa prijateljima na društvenim mrežima: Tviter i Fejsbuk. Da je 'biti plavuša' jedna vrsta opsesije govori i primer Jelene Karleuše...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.