Zelenski može da radi šta hoće. Bez nadzora odraslih

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 18:20

"Zelenski može da radi šta hoće. Bez nadzora odraslih"

Američka administracija imala je presudnu ulogu u napadima na Krimski most, naveo je američki novinar Simur Herš.

"Uloga administracije Džozefa Bajdena u oba napada je bila ključna. To su, naravno, bile naše tehnologije. Dronom je upravljano uz pomoć daljinskog i dopola je bio postavljen u vodu poput torpeda", naveo je na svom sajtu Sabstak Herš reči američkog zvaničnika.

Na pitanje da li su u Vašingtonu razmišljali o osveti Rusije, zvaničnik je odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odrično.

"Šta će uraditi Vladimir Putin? Ne idemo toliko daleko. Naša nacionalna strategija se zasniva na tome da Volodimir Zelenski može da radi šta hoće. Bez ikakvog nadzora odraslih", naveo je Heršov izvor.

Taj izvor je rekao i da je ukrajinska vlada "najkorumpiranija i najgluplja" u svetu.

Prema njegovim rečima, Kijev je, zahvaljujući prehrambenom sporazumu, izvozio nelegalnu robu, uključujući narkotike, kao i naftu iz Rusije u Evropu.

"Izvoz iz Odese obuhvatao je i nelegalnu robu, kao što su narkotici i nafta koju je Ukrajina dobijala od Rusije", rekao je taj izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Herš tvrdi: "Bajdenova administracija odigrala ključnu ulogu u napadima na Krimski most, koristili sopstvenu tehnologiju"

Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 00:31

Američki novinar Simor Herš objavio je danas da je administracija predsednika SAD Džoa Bajdena odigrala ključnu ulogu u oba napada na Krimski most. On tvrdi, pozivajući se na neimenovanog američkog zvaničnika, da su Sjedinjene Države za napade koristile sopstvenu tehnologiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.