Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štab Klintonove: Tramp ima finansijske veze sa Rusijom

VAŠINGTON - Republikanski kandidat za predsjednika SAD Donald Tramp ima cijelu mrežu finansijskih veza sa Rusijom, izjavio je menadžer predizborne kampanje Hilari Klinton Robi Muk.

„Ovdje postoji ozbiljno pitanje. Postoji čitava mreža finansijskih veza sa Rusima o kojoj on odbija da govori“, rekao je Robi Muk.

Muk smatra da se milijarder nalazi pod uticajem Moskve, prenosi sputniknews.com

„Vidjeli smo kako se izmjenila platforma >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Republikanske partije. Čuli smo kako Tramp govori o izlasku iz NATO-a kako bi naše saveznike u Istočnoj Evropi ostavio ranjivim za napade Rusije“, prenosi riječi predstavnika iz štaba Klintonove televizija Ej-Bi-Si.

Muk je dodao da „Tramp treba da otkrije podatke o svim svojim finansijskim vezama, kao i o tome da li su se njegovi pomoćnici sastajali sa predstavnicima Kremlja“.

On je prokomentarisao i ostavku rukovodioca Trampovog izbornog štaba Pola Manaforta: „Naglasio bih da su Pola Manforta naterali da ode, ali da to ne znači da su rusku stranu istisnuli iz tekuće kampanje“.

S tim u vezi, on je utvrdio da Tramp dobija pomoć iz Rusije.

Podsjetimo, Tramp je izjavio da nije poslovno vezan za Rusiju.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton,   Donald Tramp

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.