‘Skype for Business’ uskoro i na mobilnim uređajima

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Avg.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘Skype for Business’ uskoro i na mobilnim uređajima

VAŠINGTON – Nakon skoro dva meseca otkako je Microsoft lansirao Skype za poslovne korisnike na računarima, ova verzija popularnog video servisa konačno stiže i na mobilne telefone – tačnije za Android i iOS uređaje

Podsećanja radi, Business verzija Skypea integrisana je u okviru MS Office kalendara i obezbeđuje grupne pozive i poruke do čak 250 >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ljudi. Kako piše Engadget, iz Microsofta (u čijem je vlasništvu Skype još od 2011. godine) su juče objavili da se trenutno radi na mobilnoj verziji za poslovne korisnike koja bi iste funkcije pružila i korisnicima tablet i mobilnih uređaja.

Mobilnu aplikaciju karakterisaće centralni interfejs putem kojeg će korisnik moći lako pretražiti željeni kontakt, proveri zakazane sastanke ili pretražiti ranije arhivirane razgovore. Sa druge strane, kontaktiranje i konverzacija sa ljudima bi trebalo da bude znatno lakša zahvaljujući drugačijem UI i prikazu videa preko celog ekrana.

Bez tačnog datuma, ali stiže uskoro

Ipak, pomenuta verzija Skypea još nije spremna za zvanično predstavljanje, te se iz tog razloga Microsoft opredelio za saradnju sa partnerskim kompanijama koje bi se priključile Preview programu i tako testirale novu mobilnu aplikaciju – pružajući timu kvalitetan feedback potreban za dalje oblikovanje proizvoda namenjenog nešto zahtevnijim korisnicima.

Autor: Marko Crnjanski

Izvor: www.netokracija.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.