Promocija knjige Ruže su crvene u izdanju Lagune

Izvor: TvojPortal.com, 03.Jun.2011, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige "Ruže su crvene" u izdanju Lagune

03.06.2011  Izvor: www.bizlife.rs
Beograd - Izdavačka kuća Laguna predstavila je juče roman Džejmsa Patersona "Ruže su crvene", u kome pisac još jednom pred svog junaka Aleksa Krosa stavlja novu, zamršenu detektivsku priču.


Glavni akter Patersonovih bestselera, Afro-američki forenzički psiholog Aleks Kros, u ovom romanu se susreće sa do sada najbrilijantnijim ubicom u svojoj karijeri, tajanstvenim kriminalcem koji sebe naziva Veliki Mozak. U nizu zlodela >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << koja su prenerazila Vašington, pljačkaši banaka ubijaju bankarske službenike i njihove porodice ako se zahtevi koje postavljaju za vreme pljačke ne sprovode do najmanjih detalja. Aleksu Krosu je jasno da iza svega ne stoji običan kriminalac - patološka potreba za kontrolom i preciznošću je suviše velika. Krosov privatni život je usred krize, ali on nema vremena da mu se posveti jer novi slučaj u potpunosti obuzima njegovu pažnju kada shvati da Veliki Mozak kuje plan za svoj veliki, poslednji savršeni zločin.
Knjiga "Ruže su crvene" dobila je brojne pozitivne kritike i već je proglašena najboljom iz serijala o detektivu Krosu.
Nakon nekoliko uspešnih naslova čiji je glavni junak Aleks Kros ( Potraga za lasicom, Mačka i miš, Prikrade se pauk, Džek i Džil),  ovaj detektiv postaje i inspiracija za dva filma (Poljubi devojke, 1997. i Prikrada se pauk, 2001. godine, oba sa Morganom Frimenom u ulozi Krosa).
Vesna Posrkača

knjigaIzdavačka kuća Lagunajunak Aleks KrosDžejms Patersonroman Džejmsa Patersona

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.