Izvor: Piplmetar.rs, 22.Nov.2023, 06:31

Povređene tri osobe u Diznilendu: Srušio se rasvetni stub

Stub je pao na glavnu ulicu zabavnog parka

Foto: Pixabay.com


Tri osobe su povređene kada je jak vetar u Diznilendu oborio rasvetni stub na stazi kod ulaza u zabavni park u Anahajmu, u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.
Stub je pao na glavnu ulicu zabavnog parka, preneo je „Vašington post“.
Dve osobe su zadobile lakše povrede i njima je ukazana pomoć na licu mesta, dok je treća osoba hospitalizovana, sa ozbiljnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << povredama, rekao je portparol Vatrogasne i spasilačke brigade Džon Meklintok za „Orandž kaunti redžister“.
Brzina vetra izmerena na obližnjem aerodromu „Džon Vejn“ na oko 25 kilometara od Diznilenda iznosila je oko 80 kilometara na čas, saopštila je Državna meteorološka stanica.
(Telegraf.rs/Tanjug)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Srušio se rasvetni stub u Diznilendu, tri osobe povređene

Izvor: Radio 021, 22.Nov.2023

Tri osobe su povređene kada je jak vetar u Diznilendu oborio rasvetni stub na stazi kod ulaza u zabavni park u Anahajmu, u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.