Pakistan zahteva da se SAD ne mešaju u njegova posla

Izvor: Vostok.rs, 21.Feb.2012, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakistan zahteva da se SAD ne mešaju u njegova posla

21.02.2012. -

Ministarka spoljnih poslova Pakistana Hina Rabani Kar upozorila je SAD da se ne mešaju u unutrašnje poslove njene zemlje. Izjava je data posle donošenja rezolucije u kongresu SAD koja poziva da se provinciji Beludžistan da pravo na samoopredeljenje.

Hina Rabani Kar je rekla da je takva rezolucija nedopustiva. Ipak ona nije odraz zvanične politike Vašingtona, dodala je ministarka.
Bogat rudama Beludžistan je postao teritorija u kojoj posebnu snagu stiču separatistički pokreti.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Avganistan: četrdesetoro dece nastradalo od hladnoća

Izvor: Vostok.rs, 21.Feb.2012

21.02.2012. -..Od početka zime u Avganistanu četrdesetoro dece je umrlo od mraza. Ova zima je najhladnija u zemlji za poslednjih 10 godina. Do većine smrtnih slučajeva je došlo u izbegličkim logorima u blizini Kabula...Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.