Moguće poskupljenje gasa u SAD tokom zime

Izvor: Capital.ba, 12.Sep.2022, 11:12

Moguće poskupljenje gasa u SAD tokom zime

VAŠINGTON – Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorila je da bi u SAD moglo da dođe do skoka cijena gasa tokom zime ako Evropska unija značajno smanji kupovinu ruske nafte. FOTO: Pixabay “To je rizik koji pokušavamo da riješimo odlukom o ograničenju cijena” za uvoz ruskih energenata”, rekla je Jelen za Si-En-En, prenosi Rojters. Plan Grupe sedam industrijski najrazvijenijih zemalja (G7) o ograničenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << cijena predlaže članicama da uskrate osiguranje, posredovanje, finansiranje i druge usluge za transport ruske nafte ako njena cijena bude iznad ograničenja koje one dogovore. Prema riječima Jelen, ograničenje cijene ima za cilj da smanji prihode Rusije. Srna Чланак Moguće poskupljenje gasa u SAD tokom zime се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Jelen: Moguće poskupljenje gasa u SAD tokom zime

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Sep.2022

VAŠINGTON – Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorila je da bi u SAD moglo da dođe do skoka cena gasa tokom zime ako Evropska unija značajno smanji kupovinu ruske nafte. “To je rizik koji pokušavamo da rešimo odlukom o ograničenju cena” za uvoz ruskih energenata, rekla je Jelen...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.