Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2022, 14:55

Meksički državljani optuzeni za "kamion smrti" u Teksasu

VAŠINGTON - Dvojica meksičkih državljana, Huan Francisko D''Luna-Bilbao i Huan Klaudio D''Luna-Mendez, optuženi su pred američkim saveznim sudom za smrt najmanje 51 migranta koji su nastradali nakon što su ostavljeni u prikolici kamiona bez klime na velikoj vrućini u San Antoniju, u Teksasu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vozaču i saradniku preti smrtna kazna zbog smrti migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2022, 07:20

Osumnjičeni vozač prepunog kamiona u kojem je preminulo više od 50 migranata usled velike vrućine, tokom pokušaja krijumčarenja u Teksasu, kao i njegov saradnik optuženi su u američkom saveznom sudu za krivična dela trgovine ljudima i preti im maksimalna kazna doživotnog zatvora, a moguće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.