LAZANSKI O SITUACIJI NA KOSOVU: Amerika ako hoće, može da naredi da se ukinu takse, EVO KOJIM MEHANIZMOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAZANSKI O SITUACIJI NA KOSOVU: Amerika ako hoće, može da naredi da se ukinu takse, EVO KOJIM MEHANIZMOM

Vašington, ako to stvarno hoće, ima mehanizme da natera Prištinu da ukine takse na proizvode iz Srbije, kaže vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski.

Vašington ima jake instrumente da Prištinu natera da skine takse. Samo nek im blokiraju platni promet.

To da li će dobiti vize za Ameriku, njima nije toliko bitno. Ispada da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je takozvana država Kosovo najsuverenija na svetu, čak ne poštuju ni ono što im Amerikanci kažu. Pitanje je da li je iskrena želja američke duboke države da ih pritisnu, navodi Lazanski.

Kosovska ekonomija je u užasno lošem stanju i zavisi od priliva deviza, od njihove dijaspore, tako da Amerikanci mogu samo da im blokiraju platni promet i oni su na kolenima. Oni ako hoće i žele da ih nateraju, imaju instrumente i mogućnost da to urade, zaključuje Lazanski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lazanski: Vašington postao talac Prištine

Izvor: RTS, 14.Feb.2019

Vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski kaže da, bez obzira na sve, Amerika nikada neće potpuno okrenuti leđa Prištini. Kosovska kvazidržavnost je čedo koje su oni odnegovali, ističe Lazanski. Dodaje da članstvo u NATO-u znači direktnu konfrontaciju sa Rusijom i poručuje da je svaka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.