Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2020, 18:30

Kokoškov našao šutera, bivšeg igrača Bulsa, Vašingtona i Bostona

U pitanju je Džarel Edi

Fenerbahče je našao novog igrača! Kako javlja Eurohups, Džarel Edi će prvi put zaigrati u Evroligi i to u dresu tima koji sada predvodi Igor Kokoškov.

Edi igra na pozicijama tri i dva, a potpisaće ugovor na jednu sezonu, sa još jednom sezonom kao opciju. I tako će prvi put nastupiti u Evroligi.

Edi nije mlad igrač, ima 28 godina, a prošlu sezonu je igrao u Mursiji.

Amerikanac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je u proseku davao 14 poena i imao je tri skoka za 26 minuta u proseku na 22 utakmice u ACB ligi. Šutirao je 44% za tri poena što je vrlo dobar procenat.

U januaru je Edi ubacio 10 trojki protiv Huventuda i tako izjednačio rekord Takve Pineira kada je broj pogođenih trojki na jednom meču u pitanju.

Pre Mursije, Edi je debitovao u Evropi u Francuskoj igrajući za Strazbur. Tada je igrao i u FIBA Ligi šampiona.

On je tako postao šest pojačanje Fenerbahčea ovog leta. Pre njega su stigli Dajšon Pjer, Džonatan Hamilton, Danilo Bartel, Edgaras Ulanovas i Lorenzo Braun.

Edi je u karijeri igrao za Vašington Vizardse, Finiks Sanse, Boston i Čikago u NBA ligi.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.