Jadranka Šešelj: Boriću se za interes naroda, a ne tajkuna

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranka Šešelj: Boriću se za interes naroda, a ne tajkuna

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Jadranka Šešelj izjavila je danas da će se, ukoliko pobedi na predstojećim izborima boriti za interes naroda i običnog čoveka, a ne za interese krupnih kapitalista.

Ona je rekla da je Srbija ugrožena u teritorijalnom, ekonomskom, duhovnom i svakom drugom smislu, kao i da je u njoj "sve podređeno interesima Brisela, Vašingtona i krupnog kapitala - tajkuna, a da su interesi običnog čoveka marginalizovani", piše u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SRS.

Jadranka Šešelj tvrdi da su Tomislav Nikolić i Boris Tadić "prigrabili neograničenu moć preko tajkuna koji su ključni faktor u političkom životu Srbije", navodeći da će se SRS zalagati za preraspodelu društvenog bogatstva sa tajkuna na siromašniji sloj građana.

"To ćemo sprovesti preko oporezivanja najvećih privatnih kompanija koje imaju prihod veći od 100 miliona evra godišnje, a sredstva od ovog poreza će se usmeriti ka socijalno i zdravstveno najugroženijim slojevima", objasnila je kandidat SRS za predsednika države.

Povezane vesti: Jadranka Šešelj: Nikada se ne odreći Kosova i Metohije Radikali predali kandidaturu Jadranke Šešelj Jadranka Šešelj uzima glasove SNS Jadranka Šešelj: Protiv onih koji su izdali SRS, a izdali bi i Srbiju Potvrđeno pisanje "Blica": Jadranka Šešelj predsednički kandidat SRS
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jadranka Šešelj: Boriću se za interes naroda, a ne tajkuna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2012

BEOGRAD -..Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Jadranka Šešelj izjavila je danas da će se, ukoliko pobedi na predstojećim izborima boriti za interes naroda i običnog čoveka, a ne za interese krupnih kapitalista...Ona je rekla da je Srbija ugrožena u teritorijalnom, ekonomskom, duhovnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jadranka: Boriću se za interes naroda

Izvor: S media, 18.Apr.2012

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Jadranka Šešelj izjavila je danas da će se, ukoliko pobedi na predstojećim izborima boriti za interes naroda i običnog čoveka, a ne za interese krupnih kapitalista...Dinkić: Ukinuti namete privredi (VIDEO)..Reformisti: Ista prava za sve građane...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.