Jadranka Šešelj: Boriću se za interes naroda, a ne tajkuna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2012, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranka Šešelj: Boriću se za interes naroda, a ne tajkuna

BEOGRAD -

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Jadranka Šešelj izjavila je danas da će se, ukoliko pobedi na predstojećim izborima boriti za interes naroda i običnog čoveka, a ne za interese krupnih kapitalista.

Ona je rekla da je Srbija ugrožena u teritorijalnom, ekonomskom, duhovnom i svakom drugom smislu, kao i da je u njoj "sve podređeno interesima Brisela, Vašingtona i krupnog kapitala - tajkuna, a da su interesi običnog čoveka marginalizovani", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << piše u saopštenju SRS.

Jadranka Šešelj tvrdi da su Tomislav Nikolić i Boris Tadić "prigrabili neograničenu moć preko tajkuna koji su ključni faktor u političkom životu Srbije", navodeći da će se SRS zalagati za preraspodelu društvenog bogatstva sa tajkuna na siromašniji sloj građana.

"To ćemo sprovesti preko oporezivanja najvećih privatnih kompanija koje imaju prihod veći od 100 miliona evra godišnje, a sredstva od ovog poreza će se usmeriti ka socijalno i zdravstveno najugroženijim slojevima", objasnila je kandidat SRS za predsednika države.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.