Izvor: Danas, 26.Apr.2023, 15:00

Istraživanje: Koliko građana Srbije smatra da će SAD podržati srpske interese oko Kosova?

SAD će podržati srpske interese u dijalogu sa Prištinom smatra 29 odsto građana, dok više od polovine veruje da će u narednih pet do 10 godina odnosi Beograda i Vašingtona nastaviti da se popravljaju, odnosno da budu na najvišem mogućem nivou, pokazalo je najnovije istraživanje koje je spovedeno od strane Kongresa srpsko-američkog prijateljstva u saradnji sa agencijom Faktor plus.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Istraživanje: Odnos građana Srbije prema Americi polako se menja nabolje

Izvor: VOA, 26.Apr.2023

Odnos građana Srbije prema Sjedinjenim Američkim Državama se menja nabolje, ali taj proces teče prilično sporo – osnovna je poruka istraživanja koje su sproveli Kongres srpsko-američkog prijateljstva i agencija Faktor plus. U ovoj godini 12,4 odsto ispitanika ima pozitivan stav prema SAD,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.