Hiseni sutra u Vašingtonu razgovara sa američkim zvaničnicima o dijalogu sa Srbijom

Izvor: B92, 02.Avg.2020, 20:18

Hiseni sutra u Vašingtonu razgovara sa američkim zvaničnicima o dijalogu sa Srbijom

Koordinator kosovske vlade u dijalogu sa Srbijom Skender Hiseni stigao je u Vašington gde će se ujutru sastati sa američkim državnim sekretarom Majklom Pompeom.

Kao i sa specijalnim predstavnikom SAD za zapadni Balkan Metju Palmerom, prenosi Gazeta Ekspres.

"Danas sam stigao u Vašington, dok sastanci počinju sutra ujutro prema lokalnom vremenu", rekao je Hiseni za Kljan Kosova.

On se 24. jula u Briselu sastao sa pomoćnikom državne sekretarke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za evropska i evroazijska pitanja Filipom Rikerom, s kojim je razgovarao o procesu dijaloga između Srbije i Kosova.

Pre odlaska u Vašington, Hiseni se, u potrazi za jedinstvom u vezi dijaloga sa Srbijom, susreo sa Enverom Hodžajem iz Demokratske partije Kosova i Fatmirom Ljimajem liderom NISMA.

Na mesto kordinatora za dijalog u Briselu, Skender Hiseni je izabran uz podršku kosovskog premijera Avdulaha Hotija i predsednika Hašima Tačija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koordinator kosovske vlade u dijalogu sa Srbijom stigao u Vašington

Izvor: Danas, 02.Avg.2020

Koordinator kosovske vlade u dijalogu sa Srbijom Skender Hiseni stigao je u Vašington, gde će se sutra sastati sa američkim državnim sekretarom Majklom Pompeom i specijalnim predstavnikom SAD za zapadni Balkan Metju Palmerom, prenosi Gazeta ekspres.

Nastavak na Danas...

Hiseni i Palmer: Sjedinjene Američke Države podržavaju dijalog u Briselu FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2020, 19:31

Skender Hiseni se sastao danas u Vašingtonu sa specijalnim izaslanikom američkog državnog sekretara za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom...Palmer je Hiseniju naglasio da SAD cene konstruktivnu posvećenost vlade i svih kosovskih institucija u procesu dijaloga...Hiseni je na društvenoj mreži Fejsbuk...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.