Izvor: Blic, 20.Jul.2023, 21:12

"DA LI JE PRITISAK NA BEOGRAD I PRIŠTINU DOVOLJNO JAK" Rasprava u Kongresu donela priznanje da je Vašington omanuo na Kosovu, pomenuta Rusija, Kina i priznanje pet EU zemalja

Kako Amerika može da smiri kosovskog premijera jer Aljbin Kurti nije deo rešenja kosovskog pitanja? Da li je Kurti posvećen ZSO, a Beograd normalizaciji odnosa? Ovo je tek delić pitanja koja su juče kongresmeni SAD postavljali specijalnom izaslaniku Stejt departmenta Gabrijelu Eskobaru na saslušanju u Kongresu. A svi njegovi odgovori mogli bi se sve svesti u nekoliko reči: primena plana za deeskalaciju, formiranje ZSO i "želimo veliki napredak ove godine".
Pogledaj vesti o: Vašington,   Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.