Boston slavio i bez Tejtuma, Milvoki bolji od Dalasa

Izvor: Beta, 28.Nov.2022, 09:39

Boston slavio i bez Tejtuma, Milvoki bolji od Dalasa

Košarkaši Bostona pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Vašingtona sa 130:121, a trijumfe u NBA ligi upisali su izmedju ostalih i Milvoki i Majami.Boston je do 16. pobede od početka sezone, bez povredjenog Džejsona Tejtuma, vodio Džejlen Braun sa 36 poena, Malkom Brogdon je dodao 17, a Derik Vajt 15 poena.U poraženom timu najbolji je bio Bredli Bil sa 30 ubačenih poena, dok je Kristapsa Porzingisa postigao 21.Milvoki je na svom terenu pobedio ekipu Dalasa sa 124:115 i tako nastavio "poteru" za Bostonom upisavši 14 u sezoni.Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Janis Adetokunbo sa 30 poena, uz 11 skokova, a Grejson Alen je dodao 22 poena. U redovima Dalasa, koji je doživeo i četvrti poraz u nizu, ponovo je najbolji bio Luka Dončić koji je meč završio sa 27 poena, 12 skokova i pet asistencija.Majami je u gostima slavio protiv Atalante sa 106:98 i tako prekinuo niz od sedam utakmica bez pobede na strani.Najzaslužniji za pobedu Majamija bio je Bam Adebajo sa 32 poena, od kojih je 14 ubacio u trećoj četvrtini, dok je Tajler Hiro postigao 11 poena uz 11 skokova i 10 asistenacija. Srpski košarkaš Nikola Jović nije igrao.U timu Atlante, za koje i dalje ...
Pogledaj vesti o: Vašington,   NBA

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Boston slavio i bez Tejtuma, Milvoki bolji od Dalasa

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2022

Košarkaši Bostona pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Vašingtona sa 130:121, a trijumfe u NBA ligi upisali su izmedju ostalih i Milvoki i Majami.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.