Amerika je supersila na ivici nervnog sloma

Izvor: B92, 13.Avg.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Amerika je supersila na ivici nervnog sloma"

Ruski senator Aleksej Puškov kaže da je Vašington usvajanjem zakona o sankcijama čitavom nizu zemalja pokazao celom svetu da se nalazi na ivici nervnog sloma.

“SAD su krajnje iznervirane Rusijom, Kinom, Severnom Korejom, Iranom, Sirijom, Venecuelom, Avganistanom, ’Severnim tokom 2‘… Supersila je na ivici nervnog sloma“, napisao je on na Tviteru.

Puškov je dodao i da sankcije SAD vode ka aktivaciji raketnog programa Irana, porastu tenzija na Korejskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poluostrvu, kao i urušavanju bilateralnih odnosa sa Rusijom.

“Reč je o čistoj destrukciji“, zaključio je ruski senator, a prenosi "Sputnjik".

Predsednik SAD Donald Tramp je početkom avgusta potpisao zakon o uvođenju dodatnih sankcija Rusiji, dok se posebna pažnja posvećuje realizaciji projekta “Severni tok 2“.

SAD su tim zakonom obuhvatili i Venecuelu i Severnu Koreju i Iran.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Puškov: Amerika na ivici nervnog sloma

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2017

Ruski senator Aleksej Puškov izjavio je da je Vašington usvajanjem zakona o sankcijama čitavom nizu zemalja pokazao celom svetu da se nalazi na ivici nervnog sloma...- SAD su krajnje iznervirane Rusijom, Kinom, Severnom Korejom, Iranom, Sirijom, Venecuelom, Avganistanom, "Severnim tokom 2"… Supersila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.