Izvor: Blic, 31.Avg.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki stručnjaci za Balkan: Imenovanje Palmera predstavlja veće interesovanje SAD za region

Imenovanje Metjua Palmera za specijalnog predstavnika državnog sekretara SAD za Zapadni Balkan pokazuje veće interesovanje američke administracije za region, verovatno i za rešavanje kosovskog problema, kažu za Glas Amerike eksperti za Balkan iz Vašingtona. Profesor Univerziteta Džons Hopkins, Danijel Server, smatra da imenovanje Palmera, osim većeg interesovanja, pokazuje i nameru administracije da požuri sa rešavanjem pitanja Kosova do izbora u SAD.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imenovanje Palmera - veće interesovanje SAD za region

Izvor: B92, 31.Avg.2019

Imenovanje Metjua Palmera za specijalnog predstavnika državnog sekretara SAD za Zapadni Balkan pokazuje veće interesovanje americke administracije za region...Time verovatno i za rešavanje kosovskog problema, kažu za Glas Amerike eksperti za Balkan iz Vašingtona...Profesor Univerziteta Džons Hopkins,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.