Izvor: Blic, 19.Okt.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"AMERIKA DA ODUSTANE OD PODELE KOSOVA" Ovo je pet preporuka za Trampovog izaslanika Grenela: "Ne budite KARTOGRAF, otvorićete Pandorinu kutiju"

Ovo je jedna preporuka, od ukupno pet, koje je američka fondacija "Heritadž", konzervativni istraživački centar sa sedištem u Vašingtonu, inače blizak predsedniku Donaldu Trampu, iznela specijalnom izaslaniku SAD za pregovore sa Prištinom i Beogradom Ričardu Grenelu. "Heritedž" ga, pored toga da ne insistira na razgraničenju, savetuje i da treba da bude "i očima i ušima" u kontaktu sa Beogradom, strpljiv prema Prištini i da sarađuje sa EU, ali i da se pazi uticaja Rusije na Balkanu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.