Zelenski: Ukrajina neće stati dok ruske ubice ne budu kažnjene

Izvor: Beta, 24.Feb.2023, 11:20

Zelenski: Ukrajina neće stati dok ruske ubice ne budu kažnjene

Ukrajina neće stati "dok ruske ubice ne budu kažnjene", izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u obraćanju naciji povodom prve godišnjice ruske invazije na njegovu zemlju."Nikada nećemo oprostiti. Nećemo imati odmora dok ruske ubice ne budu kažnjene", poručio je Zelenski u video obraćanju objavljenom na društvenim mrežama.On je rekao da Ukrajina neće stati dok "ruske ubice ne budu kažnjene bilo pred međunarodnim sudom, bilo da ih stigne božja kazna ili ukrajinski vojnici".Zelenski je poručio da će Ukrajina učiniti sve da pobedi."Jaki smo. Spremni smo na sve. Pobedićemo sve. Zato što smo mi Ukrajina!", poručio je Zelenski u video snimku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenski: Ukrajina neće stati dok ruske ubice ne budu kažnjene

Izvor: Danas, 24.Feb.2023

Ukrajina neće stati "dok ruske ubice ne budu kažnjene", izjavio je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u obraćanju naciji povodom prve godišnjice ruske invazije na njegovu zemlju.

Nastavak na Danas...

Rat ulazi u drugu godinu, Zelenski poručuje: Ukrajina će trijumfovati

Izvor: VOA, 24.Feb.2023

Ukrajinci su obeležili prvu godišnjicu ruske invazije na svoju zemlju odavanjem počasti ubijenima, uz obećanje da će nastaviti da se bore do konačne pobede. Na ceremoniji na trgu Sv. Sofije u Kijevu, predsednik Volodimir Zelenski uručio je medalje vojnicima i majci jednog poginulog vojnika. "24....

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.