Dalila Dragojević se udala, a sada je i slavlje u njenom domu! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2024, 20:41

Dalila Dragojević se udala, a sada je i slavlje u njenom domu! (VIDEO)

Vest o venčanju bivše rijaliti učesnice Dalile Dragojević odjeknula je u domaćim medijima, a otkrio ju je njen prijatelj, poznati Tiktoker Cale, a sada je i slavlje u njenom domu...

Bivša rijaliti zvezda Dalila Dragojević iznenadila je sve objavom o svom venčanju. Vest je u domaćim medijima otkrio njen prijatelj, poznati Tiktoker Cale.

Dalilin novi partner je zgodni Marko, koji je vrlo aktivan na društvenoj mreži TikTok. Par trenutno boravi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Njujorku, odakle su podelili srećne vesti. Dalila je uživala u parku sa Markom i njihovim psom, i tom prilikom je napisala: "Sparkijev 1. rođendan".

 Otkriveno ko je partner Dalile Dragojević:

Dalila i Marko su se upoznali na TikToku, gde su zajedno igrali popularne mečeve. Njihovo virtuelno prijateljstvo ubrzo je preraslo u ljubav.

Par trenutno boravi u Njujorku. Dalila je potpuno poludela za Markom – sviđa joj se od glave do pete i voli sve što se na jednom čoveku može voleti, izjavio je izvor.

Njihova ljubavna priča počela je virtuelno, preko TikToka. Odmah su se javile simpatije, ali je Dalili bilo potrebno vreme da stekne poverenje u njega. Kada je shvatila koliko joj se sviđa, kupila je kartu i otišla u Njujork.

Marko je poreklom iz Crne Gore, telo mu je prekriveno tetovažama, a velika strast su mu automobili.

Cale, poznati Tiktoker i Dalilin prijatelj, otkrio je pojedine detalje iz njenog privatnog života i priznao da joj nikada neće oprostiti što ga nije pozvala na oproštajno druženje.

Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Ameriku, super joj je, baš se zaljubila - rekao je influenser Stefan Pavlović Cale.

View this post on Instagram

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.