Izvor: Blic, 24.Avg.2022, 22:37

Zelenski: "Napad na železničku stanicu Čapline odneo 15 života"

Rusija je raketirala železničku stanicu u malom mestu Čapline u Dnjepropetrovskom regionu u centralnoj Ukrajini, 145 kilometara zapadno od Donjecka i u tom napadu je poginulo najmanje 15 ljudi, a ranjeno 50, rekao je danas u video obraćanju na sednici SB UN posvećenoj Ukrajini predsednik te zemlje Volodimir Zelenski.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 22 poginulih u raketnom napadu na ukrajinsku željezničku stanicu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Avg.2022

Predsjednik Volodimir Zelenski optužio je Rusiju za raketni napad koji je pogodio željezničku stanicu Chaplyne u južnoj regiji Dnjepropetrovsk, pri čemu su poginule najmanje 22 osobe, a ranjeno je više od 50. "Chaplyne je danas naš bol. U ovom trenutku ima 22 mrtvih, od kojih je pet izgorjelo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Moskva potvrdila napad na železničku stanicu: Ubijeno više od 200 ukrajinskih vojnika

Izvor: Danas, 25.Avg.2022, 13:23

Rusija je danas saopštila da je ubila "više od 200 ukrajinskih vojnika" u napadu na železničku stanicu u centralnoj Ukrajini, dok je Kijev saopštio da je ubijeno najmanje 25 ljudi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.